Menu

Content

Specialisme

Ik ben gespecialiseerd in:

Gevoelens (klik hier)
...om je te ondersteunen bij het omgaan met alle gevoelens. Bijvoorbeeld als gevolg van relationele problematiek. Dit kunnen allerlei relaties zijn, partnerrelaties, familiaire relaties maar ook vriendschappelijke- of werkrelaties. Bij rouwverwerking - het leven stelt ons op de proef als gevolg van geleden verlies, van een dierbare, van een relatie, van een zwangerschap, van gezondheid, van werk of anders.

Transformatie
...om je te ondersteunen bij het onderkennen en ontkrachten van onwenselijke patronen, verdedigingsmechanismen, illusies en pseudo-oplossingen en deze te veranderen naar wenselijke constructieve grondhoudingen.

Verbinden
...om je te ondersteunen bij het werkelijk verbinden met jezelf, met de ander en met je levenstaak. Als ook het verbinden van het donker én licht, in jezelf, in de ander en in het leven.

Intuïtie
...om je te ondersteunen bij het nauwkeurig luisteren naar innerlijke informatie dat voorbij denken gaat. Bij het energetisch onderscheid kunnen maken wanneer het de stem van je hoofd, je emotie of je innerlijke wijsheid is.

Balans
...om je te ondersteunen bij het realiseren van balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke principe. Zoals balans tussen denken en voelen, overgavekracht en daadkracht, tussen doelgerichte inspanning en ontspanning.

En/én
...om je te ondersteunen bij dualistisch overstijgend denken. Van of/of naar én/én. Waarbij het een het ander niet meer uitsluit.

Autonomie
...om je te ondersteunen bij het versterken van je autonomie waardoor je je leven toenemend, trouw aan jezelf, vanuit innerlijk leiderschap kunt leven.
end faq


Blijvend resultaat:
Zelfwaardering, werkelijk zelfvertrouwen, wijsheid en
innerlijke rust.