Over mij

Ik ben Frederike Schuurman (Almelo 1963), getrouwd, moeder van dochter Doris (1996), draagmoeder geweest voor een meisje dat in 2001 op de wereld kwam en ‘oma Diet’ voor de kleinkinderen van mijn man.

Van kleins af aan heeft het leven mij door grote thema’s geleid. Ik erken het leven zelf als mijn grootste leermeester. Een grote diversiteit aan invloeden en scholingswegen hebben mijn werkwijze ontplooid.

Ik ben opgeleid als Holistisch Energetisch Register Therapeut en Padwerkhelper. Mijn grootste inspiratiebron is Padwerk waarvan de lezingen ooit door ‘Eva Pierrakos’ aan het leven zijn gegeven. Padwerk is een psychologische én spirituele weg die universele wijsheid, inzichten en werkvormen in dienst van bewustwording en innerlijke groei bevat. www.padwerk.nl.

Luisteren naar mijn innerlijke stem is mijn levenskompas. Nauwkeuriger leren luisteren ervaar ik als een continue bewustwording en groeiproces. Mijn motivatie voor dit werk begon met het vrijmaken van mezelf en ontdekte ik gaandeweg dat ik evenveel voldoening ervaar als ik andere mensen ondersteun bij hún proces.